onsdag 4. desember 2013

Velkommen Desember.

Det kommer like brått på oss hvert år..
Før vi vet ordet av det, har oktober og november forsvunnet sammen med alt vi skulle rekke å gjøre før kalenderen sa Desember. 
Mens vi leser om julebakst og ferdiginnpakkede julegaver, så fortsetter vi i det vante med sparkling og maling, saging og banking.
 Ikke en eneste julegave er innkjøpt og juleverksted kan vi nok se langt etter. I pappesken med julepynt fant vi ingen adventsstake og i adventsstjernene var det ingen lyspærer(!?). Men julen kommer uansett om vi er helt klare for den eller ei, og i år blir det jul i Villa Lindås!
(Heldigvis har vi litt tid på oss enda ;) )


Vi har fått gjort en del av det vi skulle før Desember altså. 
Panelen er malt to strøk, det nye overbygget er nesten ferdig og vinduer og dør er flyttet ut i veggen. 
Listene derimot har vi enda ikke fått på..  Det begynner visst å bli en slags standard med store listeløse sprekker her hos oss. ;)  
Der vi mangler lister prøver vi å finne nye som er så like de gamle som mulig, og det er visst ikke så lett! 
 ....og for å være helt ærlig så er det noe herk å skrape de gamle listene, så det (og rydding ute) blir stadig nedprioritert til fordel for alt det andre som skal gjøres ;)


Fargen vi til slutt valgte er S1502-Y. 
Etter anbefaling fra malerstua har vi brukt Drywood sin maling som vistnok skal holde seg pen veldig lenge (vi får se da). Vi tror og håper at det blir bra når vi får på hvite lister og detaljer, hvis ikke får vi bare finne frem malekosten... -og ringe en venn som kan male toppen for oss igjen! *STIGESKREKK*PINGLER!* ;)Ha en fortsatt fin uke! -Uansett om det er juleforberedelser eller oppussing som gjelder ;)
5 kommentarer:

 1. WOW !!! LOVE YOUR BLOG!!!! Such inspirational pics, now i follow you ;) xxx

  Gabriela Rose
  PANICULATA

  SvarSlett
 2. Så lekkert huset blir :) Ha en fin kveld ! Klem Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du synes det Anette, takk skal du ha!

   Slett
 3. Wow, for et flott hus dere pusser opp! Ser helt nydelig ut. Kan tenke meg det er mye jobb, men åh, så deilig når det blir ferdig. :)

  SvarSlett