tirsdag 14. mai 2013

fra hus til hjem! Vi var bestemte - innen 1.Mai skulle vi inn -uansett!  
OG FOR ET KAOS DET BLE ; rørleggeren ble ferdig siste uka (hurra for do og vann!!), de gamle gulvlistene til stua ble skrapet for harde livet sånn at de kunne settes på og stikkontaktene kunne felles inn, strømmen ble koblet ferdig på fredagen (Hurra for lys, varme og mer enn to stikkontakter!!) jeg virret mye rundt meg selv i kaoset, Vi fikk besøk av mange som himlet med øynene og lo høylytt når vi bekreftet at ja vi skal flytte inn på mandag(!?), rot og kaos overalt, gode venner og snille foreldre kom med livreddende(!?) hjelp til ferdigstillelse av viktige ting, godt utrustet med vaskebøtter, filler, vaskemidler av ymse slag, mopper, støvsugere(!?), henger, og mye annet! sofaen, senga og spisestua ble hentet frem fra diverse lagringsplasser
og på mandag 29. april ble leiligheten vi har bodd i de siste månedene tømt, og vi dro endelig HJEM!noe av kaoset før innflytting
listeskraping for harde livet!
lys i taket, gulvlistene på stua endelig på og med innfelte stikkontakter MED støm ;)
jada, listene skal males også..etterhvert ;)
sol og regn om hverandre..
vinduet har fått på de gamle listene igjen, ferdig skrapet og pusset men ikke malt..


Det mangler MYE før vi i det heletatt er i nærheten av ferdig med et eneste rom, og soverommet er for øyeblikket (og antagelig hele det neste året) på vaskerommet -med senga plassert mellom vaskemaskinen 
og varmtvannstanken (!!) (bildebevis får komme senere ;) ) 
 Det står fortsatt pappesker overalt, og vi har ikke en gang hentet halvparten av tingene våre.. og nei, vi vet ikke lenger hva vi har i alle de pappeskene som fortsatt står lagret her og der, og vi vet heller ikke hvor vi skal putte alt sammen!?

Men ingenting av dette gjør noen verdens ting -for nå har vi flyttet inn, og vi er hjemme -i kaoset!
Vi sitter i vår egen sofa og sover godt i vår egen seng -begge deler har vært dypt savnet mens vi i 13mnd har bodd provisorisk både i en hytte og i en campingleilighet. Vi kan sette på middagen (på den utrolig kule komfyren vår..hihi..) mens vi gjør noen "småprosjekter", vi kan få middagsbesøk igjen og ikke minst: vi kan roe ned tempoet, slappe av og pleie kropp og sjel! (og skader og sykdommer som nok har blitt forsøkt ignorert det siste..)

Om dere ikke skulle se noen oppdatering på noe nytt som er gjort innen en måneds tid så er det fint med en etterlysning altså -bare sånn for å være helt sikre på at vi ikke gror fast i sofaen! 
(og for evig har senga på vaskerommet!?)  ;-)

Ha en riktig fin uke!

5 kommentarer:

 1. Var der selv forrige sommer( skikkelig slit, men absolutt verdt det))) lykke til med å få ting på plass, ser ut til å bli kjempefint!!

  SvarSlett
 2. takk for det! :) det er visst ikke så greit med disse pappeskene ;)

  SvarSlett
 3. Lykke til med alt,sikkert utrulig godt å komme seg i hus og tenk så deilig når dere kommer heilt iorden,gleder meg til å følge med:)første gang eg titter innom her og kommer gjerne igjen!
  Håper du har hatt ei fin pinse!

  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelige kommentarer!
   Vi har en lang vei igjen, men alt er jo så mye enklere når man har kommet i hus! (ja.. bortsett fra de pappeskene da ;)) veldig hyggelig at du vil følge oss videre! vi har hatt en flott pinse! det håper jeg du har hatt også!?

   Slett
 4. Hei!
  Ser ut som du får et veldig fint hjem! Vi pusset opp huset her for tre år siden,
  morsomt, men slitsomt. Jeg er også sånn at ting skal skje fort, og blir lett utålmodig. Men det har mye å si hva man innstiller seg på. Vi bestemte oss for å ta hele huset (vel og merke ikke så stort) med det samme, noe som gjorde at vi bodde på en byggeplassi 4/5 måneder. Men det gikk veldig bra, for alt gikk etter planen og vi ble veldig fornøyd med resultatet.

  Lykke til videre, jeg vil gjerne følge deg fremover :)

  Klem fra Maren

  SvarSlett