tirsdag 28. august 2012

Kjøkkentegninger!

Vi ble aldri helt fornøyde med den kjøkkenløsningen vi hadde kommet frem til selv, men av en eller annen grunn så tenkte vi at vi ikke kunne få det til på noen annen måte.. (hvorfor vet vi ikke..)

Heldigvis gikk vi innom Lidhults en dag vi var i Oslo, og heldigvis møtte vi Manuela der, som tegnet et kjøkken til oss som var akkurat sånn som vi egentlig hadde ønsket oss!

Nå er kjøkkenet bestilt, så nå som det ikke er noen vei tilbake kan jeg vel trygt vise dere tegningene ;)

Modellen heter Frillen. Vi har valgt rett profil og 8cm bredde på rammen rundt speilene.
(man kunne også velge 6cm bredde på rammen, og konkav eller konveks profil)

Skuffene på hver side av komfyren er 80cm brede, i tillegg er de 10cm dypere enn vanlig -så de rommer forhåpentligvis det meste ;)

Høyskapet har vi valgt å vente litt med å bestille. Bak der skapet skal stå er pipen og der bør det settes nedi et rør før vi setter på plass skapet.  
Vi ønsket oss to ovner og en induksjonstopp med fem soner, og hva er vel da bedre enn et alt i ett produkt!? Mest sannsynlig kommer det til å bli denne Smeg ovnen, men siden det finnes flere produsenter av slike og den ikke er bestillt helt enda, så skal jeg ikke si det for sikkert ;)Kjøkkenet kommer om 6-7uker.(hjelpes!)
Det skal mye arbeid (og tryllestøv!?) til for at vi er klare til å sette det opp da!
-hvis ikke får vi håpe vi iallefall har en ledig krok å sette det i imens ;)

Det er vel bare å hive i seg middagen å få på seg arbeidstøyet hvis vi skal ha noe håp om å rekke dette ;)
Ha en fin kveld!

1 kommentar:

  1. Heisann!

    Tusen takk for koselig kommentar :-) Så fint at vi bidro til en inspirasjonsboost :-) Gurimalla så deilig det var å få alt på plass. Gled dere, sju uker går knallfort! Vi har også vært innom Lidhults, og Kvänum også. De er jo svenske begge to, like i uttrykk og omtrent på samme hylla når det gjelder pris. Men de ble for dyre for oss begge to. Vår redning ble et kjøkkensnekkeri i Drøbak som heter Lill-Ulv. De har en modell som minner faretruende om de vi likte hos Kvänum og Lidhults, derfor tok vi tegningen fra Kvänum med dit og ba dem gi oss pris på tilsvarende. Vi fikk samme kjøkken pluss et ekstra skap fra benk til tak for 100.000 kr mindre (!!) enn Kvänum skulle ha. Pluss en enestående service med hjemmebesøk og tett oppfølging. Rett og slett superfornøyde er vi :-D Håper dere blir like fornøyde, Gleder meg til å se resultatet!!

    Tevanga

    SvarSlett