onsdag 11. april 2012

En effektiv påske

Siden sist har rekkehuset blitt pakket, vasket og overlevert til ny eier. Mesteparten av tingene våre er blitt stuet bort og vi er nå innkvartert i en liten, koselig hytte i hagen til svigerfar. Her er vi så heldige at vi får bo frem til huset er beboelig. :)

Før påsken fikk vi lagt ferdig spilegulvet på kjøkkenet! :)

spilegulv med spor for varmerør


Med flytting og kaos overstått startet vi påsken med ny giv i huset. Vi har fått god hjelp fra en "langveisfarer", som sammen med svigermor og flere av deres firbente venner har campet i det ene kottet i huset (de påstod først at de skulle campe i lavvo- men det var visst mye koseligere og varmere å campe i kottet) Så da har vi hatt de første overnattingsgjestene på besøk i Villa Lindås ;)

Med den gode hjelpen fra langveisfareren, har vi fått til å rive resten av gulvene i første etasje.(jippi!) -ut med gulvbord (som jeg har avspikret og lagt pent i bunker så de er klare til å brukes som spilegulv) og ut med resten av koksen! (jippi igjen!)På søndag fikk vi hjelp av pappa til å få på plass den nye drageren under veggen mellom stua og spisestua (trippelt jippi!!) nesten hele søndagen gikk med til å jekke, skjære, banke og dytte helt til drageren endelig kom på plass mellom veggen og muren.


drageren endelig på plass mellom vegg og grunnmur!

Resten av dagen gikk med til å spise vaffler som ble stekt på plassen av svigerfar og stesvigermor (vi er vel heldige vi!) ;)


På mandag fikk vi hjelp av svigerfar til å få opp resten av bjelkene på spisestua. Og vi fikk lagt på papp, så alt var klart for isolasjon den første dagen etter påske!

Det har vært en flott og effektiv påske i Villa Lindås altså ;)

Tusen takk for hjelpen alle sammen


Håper dere har hatt en fin påske også! :)
klem

1 kommentar:

 1. Oi, så gøy å se!! Dere har virkelig vært effektive! Mye jobb med utskifting av drager og alt det andre dere har fått gjort - det må være godt å krysse av på "check-lista"!;)
  Og fine bilder med sollys:)

  Stå på videre!;)
  Spennende å følge dere!

  *Marita*

  SvarSlett