søndag 15. januar 2012

Så var det gulvet.

 Denne uken har vi revet gulvet på kjøkkenet og i spisestuen.


Vi viste at det måtte byttes ut en del, men at det var så råttent at bjelkene gikk i oppløsning og datt ned når vi tok av gulvbordene kom som en liten overaskelse! (tenk at vi har gått oppå der!!)

I spisestuen var det værst.Må få takke han som "brøt" seg inn og rev kjøkkengulvet vårt mens vi ante fred og ingen fare! Tusen takk for all hjelpen vi har fått!♥ (selv om du egentlig ikke burde gjøre sånt!)


 
Gulvet viste seg å være isolert med koks, så det var bare å sette i gang å spa det ut..


Mye av det hadde desverre havnet i kjelleren ettersom det har råtnet og ramlet ned med årene, men med god hjelp fra to snille mennesker (som viet lørdagen sin til hardt møkkete arbeid!) så er nå alt bært opp og ut i bøtter! Tusen hjertelig takk for hjelpen dere!♥


To gode hjelpere

Ett fullt hengerlass med råtne planker og sikkert 150 bøtter med koks er nå ute av hus..

I dag starter oppbyggingen, så det er vel bare å komme seg i arbeidstøyet! ;)

Ha en fin søndag!
KLEM♥

2 kommentarer:

 1. Så "fine" bilder :) Tror fortsatt jeg har støv i håret! hehe.. Håper dere får gjort mye i løpet av ukene, så kommer vi tilbake og hjelper dere mer så fort vi har mulighet!
  <3 <3 <3

  SvarSlett
 2. Puh, mye arbeid, men godt når det er ferdig!;)


  Har skrevet en kommentar til eget innlegg når det gjelder å bytte fronter på baderomsinnredningen fra Ikea. Det gikk greit for oss, men noen punkter å være obs på:) Feks nye hull som må bores. Sjekk ut innlegget hvis du er interessert:)

  Ha en fin uke!

  *Marita*

  SvarSlett