søndag 18. desember 2011

En støvete fornøyelse!

Med en mann med senebetennelse i skulderen (meget uplanlagt og dårlig timet!) og med meg med en håndskade og en sykdom (som vi jo visste om at kom til å innvirke på fremdriften) så suser det ikke akkurat avgårde her, men det går da fremover sakte og sikkert! Nå holder vi på å rive ned takene i 1.etasje, og det er litt av en støvete affære skal jeg si dere! Det er nemlig isolert med sagflis + diverse overraskelser i form av deler av takstein og lignende (som kan være litt kjedelig å få i hodet) Det hadde sikkert vært enklere å rive gulvene oppe for så å bare spa det ut, men siden gulvene oppe er så hele og fine så vil vi gjerne beholde dem og dermed må vi ta det ned denne veien..


grunnen til at bildene er så grå er rett og slett på grunn av alt støvet!

Vi prøvde først å gardere oss med masker og snowboardbriller, men det var ikke mye vi så borti tussmørket der med de brillene på, så de måtte vike tilslutt.. og det endte jo selvfølgelig med masse rusk i øynene!
Nå er takene på både spisestue og kjøkken revet, så da er det bare litt igjen på stua, gangen og "hallen".

Jeg har drevet å silt ut sagflisen på jakt etter gamle skatter og jammen har vi ikke funnet noen!

Karvet skråtobakk og Knuppen skobesparer


og telefonnummer med bare fire tall!


Jeg ble så glad da jeg fant disse tingene begravet i sagflisen! De skal skal tas vare på og vises fram i en ramme eller noe slikt når huset er ferdig! 
Avisen het Fremtiden og var en Drammensavis. Den er datert 28. September 1934. 1934 er også årstallet som står på stolpene på trappa som går opp på fjellknausen utenfor (opp til intet!?), så da er nok huset litt nyere enn først antatt!

Vi har fått snakket med en elektriker, så da får vi krysse fingrene for at vi får inn sikringsskap og noen provisoriske stikk før nyttår! vi får se ;)


Nå får jeg vel pusle litt med siste rest av julegaver. Håper dere har hatt en fin 4.søndag i advent!

KLEM ♥


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar